DESPRE NOI

Firma noastra functioneaza cu succes pe piata de peste 5 ani, din anul 2009. Noi oferim cea mai larga gama de servicii de transport rutier de marfuri , atat in tara, cat si in intreaga Europa.

Obiectivul nostru este acela de a efectua transporturi de o calitate foarte buna, chiar la nivelul celor mai mici detalii si, implicit, de a obtine aprecierea beneficiarilor nostri, ceea ce pentru noi inseamna cea mai buna reclama. Camioanele noastre sunt dotate cu sisteme performante, pentru a va oferi cele mai bune servicii in domeniu, pentru a apela din nou ori de cate ori aveti nevoie de servicii in domeniu.

Facem tot posibilul ca, daca ne-ati contactat odata, sa reveniti de fiecare data cand veti avea nevoie de noi, prin profesionalismul, seriozitatea si rapiditatea noastra. Apeland la echipa noastra beneficiati, pe langa servicii de inalta calitate, de preturi foarte mici.

Intotdeauna sprijinim eforturile de dezvoltare personala a angajatilor nostri, contribuind la mentinerea unui avantaj competitiv prin intermediul unui nivel ridicat de cunostinte si aptitudini.

In acest domeniu serviciile noastre sunt de maxim profesionalism si responsabilitate. In plus va garantam o foarte buna cunoastere a pietii transporturilor.

Calitatea produselor si a serviciilor oferite constituie elementul principal care face diferenta dintre noi si concurenta!

Contactati-ne acum:

Tel. secretariat: 0723.118.223
Tel. Transport: 0735.118.231
0735.118.243
0723.118.244
Tel. Manager: 0735.118.226

Fax:
0242.316.102

Email:
office@iliutaexpedition.ro
transport@iliutaexpedition.ro
claudiu@iliutaexpedition.ro
emil@iliutaexpedition.ro